Facebook: maak eenvoudig volgers van je bezoekers

Vervelend! Je kunt personen niet uitnodigen voor je Facebookpagina wanneer je niet bevriend met ze bent op je persoonlijke account. Maar iemand die geïnteresseerd is in je updates kun je wel op een andere manier een uitnodiging sturen. En het is nog erg simpel ook!


Ga, aangemeld met je persoonlijke Facebook-account, naar je pagina en zoek een post op die meer dan vier 'likes' heeft gekregen. Er staat bijvoorbeeld 'en 12 anderen', zoals in de afbeelding hieronder.


Chayah Godschalk, Freelance Tekstschrijver Harderwijk


Daar klik je op en er verschijnt een scherm met alle personen die de Facebook-post een 'like' hebben gegeven.


Chayah Godschalk, Freelance Tekstschrijver Harderwijk


Je ziet dat de eerste vijf personen de Facebook-pagina al volgen. De laatste staat niet in mijn persoonlijke vriendenlijst, maar nu kan ik deze persoon met één klik op de knop een uitnodiging voor de pagina sturen.

Chayah Godschalk, Freelance Tekstschrijver Harderwijk


Loop zo al je posts even na en je zult zien dat het je nog meer volgers op je Facebook-pagina gaat opleveren. Succes!Ook lessen op je website? Tekstschrijver Chayah Godschalk schrijft wat bij jou past. Vul het formulier in en ontdek de mogelijkheden.


Reactie schrijven

Commentaren: 0